mecz

Młodzi Kibice na meczach ONICO Warszawa

Organizowane przez Fundację Onico wyjścia na mecze zespołu ONICO Warszawa są skierowane do dzieci przebywających w pogotowiach opiekuńczych, ośrodkach pomocy społecznej oraz domach dziecka.

Mecze zespołu ONICO Warszawa to wspaniałe widowisko przepełnione niesamowitą grą siatkarzy oraz doskonałą atmosferą tworzoną przez kibiców.

Chcemy dzielić się dobrymi emocjami z innymi, dlatego zapraszamy najmłodszych na mecze warszawskiej drużyny siatkarskiej.

Siatkarze ONICO Warszawa zawsze liczą na doping ze strony starszych i młodszych kibiców, którzy wspierają ich swoimi okrzykami

i wiarą w zwycięstwo.

Do tej pory w naszej akcji wzięły udział dzieci z kilku warszawskich Ośrodków Wsparcia Rodziny oraz Pogotowia Opiekuńczego nr 1 w Warszawie, Pogotowia Opiekuńczego nr 2 w Warszawie, Kliniki Onkologii i Chirurgii Onkologicznej Dzieci i Młodzieży Instytutu Matki i Dziecka oraz stowarzyszenia „Serduszko dla dzieci”.

Jeśli chcesz, aby dzieci przebywające w Twojej placówce również wzięły udział w meczu, skontaktuj się z nami: fundacja@onico.pl.